Reformă la Radiodifuziunea Română. În loc să mai transmită cotele Dunării, un buletin informativ total inutil, pentru că românii sunt atât de ignoranți că nu mai știu unde e Dunărea, la Radio România Actualități se va difuza cât mai merge darul pe la nunți, prin diverse zone ale țării.nunta_capcana.jpg

Noile emisiuni au o audiență record, pentru că oamenii chiar vor să știe câți bani să bage în plic când se duc la o nuntă: ”Tecuci, rudă, 50 Euro și o damigeană de vin. Suceava, naș, 500 de euro și o excursie în Thasos pentru miri. Cluj, nuntaș obișnuit, 150 de euro și o pereche de cercei pentru mireasă”.

După această reformă, Radio România Actualități a devenit cel mai interactiv post de radio românesc, pentru că mai nou ascultătorii sună la emisiune și explică situația cu care se confruntă: ”Mă duc la o nuntă la un văr, care a venit la mine la botez, și ai mei i-au cununat pe părinții fetei. Cât să dau?”.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Ionut | Saturday, 16.09.2017 12:30 Monden

National Cinematografic