În sfârşit, ceva util! Peste drum de târgul de Paşti va avea loc un târg de medicamente pentru digestie

Iată că Primăria Capitalei nu risipeşte banii oraşului doar pe bâlciuri oribile şi inutile! În premieră, la doar câteva sute de metri de târgul de Paşti, Parcul Izvor va găzdui primul Târg de Medicamente pentru Digestie, unde sunt aşteptaţi mii de bucureşteni ghiftuiţi, dornici să-şi cârpească organele interne cu produsele binefăcătoare.

“La intrarea în Târgul Digestiv, vizitatorii sunt întâmpinaţi de mascotele noastre, Ficăţel şi Colonel, care îi conduc printr-un labirint care reproduce fidel tractul intestinal”, a râgâit sănătos Jean Grosu, arhitectul târgului. “La târg şi-au anunţat prezenţa principalele companii farmaceutice din România, dar şi marile lanţuri de farmacii, care vor împărţi mostre gratuite de pastile pentru bilă, ficat, gaze, aciditate… tot ce-şi poate dori un român după o masă festivă.”

“Fiind, totuşi, un festival organizat de Primărie, Târgul Digestiv nu duce lipsă de kitsch şi prost gust – mă gândesc, de exemplu, la statuia imensă a lui Arşinel, călare pe Stela Popescu, sau chiar la fântâna cu rahat, pe care unii ar putea considera-o scârboasă”, a comentat un trecător.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
17 aprilie 2017 13:04
Citește mai mult despre: Bucuresti medicamente pasti primarie targ

Alte articole

Vezi mai mult