Uneori e nevoie de o criză ca să ne corectăm vechile năravuri! Rămaşi fără obiectul activităţii, scuipatul în mâncare, tot mai mulţi ospătari au început să scuipe pe asfalt, ca oamenii obişnuiţi.

chelner_scuipa_pe_asfalt.jpg

"Toată viaţa am scuipat în ciorba de la meniul de prânz pentru corporatişti, habar n-aveam că se poate scuipa şi în altă parte. Acum mă simt un pic vinovat. Sper să mă ierte, mai ales ăla blonduţ cu cărare pe mijloc, care a mâncat la noi şapte ani la rând în fiecare zi", spune nea Gigi, chelner la un mic restaurant din nordul Capitalei.

"Putem scuipa chiar şi de pe balcon, în capul trecătorilor! Dacă nici asta nu e work from home... Nu-mi vine să cred că a fost nevoie de ditamai starea de urgenţă ca să am o asemenea revelaţie", chicoteşte Aurel, chelner la un bistro de fiţe din centru.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de TNR | Wednesday, 18.03.2020 12:04 Monden

National Cinematografic