În sfârşit! De când s-au închis restaurantele, chelnerii scuipă pe jos, ca toată lumea

Uneori e nevoie de o criză ca să ne corectăm vechile năravuri! Rămaşi fără obiectul activităţii, scuipatul în mâncare, tot mai mulţi ospătari au început să scuipe pe asfalt, ca oamenii obişnuiţi.

„Toată viaţa am scuipat în ciorba de la meniul de prânz pentru corporatişti, habar n-aveam că se poate scuipa şi în altă parte. Acum mă simt un pic vinovat. Sper să mă ierte, mai ales ăla blonduţ cu cărare pe mijloc, care a mâncat la noi şapte ani la rând în fiecare zi”, spune nea Gigi, chelner la un mic restaurant din nordul Capitalei.

„Putem scuipa chiar şi de pe balcon, în capul trecătorilor! Dacă nici asta nu e work from home… Nu-mi vine să cred că a fost nevoie de ditamai starea de urgenţă ca să am o asemenea revelaţie”, chicoteşte Aurel, chelner la un bistro de fiţe din centru.

Scris de TNR
18 martie 2020 13:03

Articole asemanătoare

Vezi mai mult