În sfârşit! După Orăşelul Copiilor, a apărut şi Orăşelul Bătrânilor în Drumul Taberei

O discriminare veche de zeci de ani a fost în sfârșit remediată în București. După copii, și seniorii Capitalei vor avea un orășel doar al lor, unde să se simtă cât se poate de bătrâni. Este vorba de Orășelul Bătrânilor, care se va inaungura în perioada următoare – unde altundeva? – în cartierul Drumul Taberei.

„Va fi o desfătare pentru seniorii de pretutindeni, nu doar pentru cei din Drumul Taberei”, promite primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu. „Orășelul Bătrânilor va avea nu doar mese de șah sau table, ci și ghișee cu cozi imense, autobuze cu tineri care nu cedează locul pe scaun și alte asemenea grozăvii care le fac atât de multă plăcere bătrânilor.”

Ca să vă faceți o idee despre cât de mare este atenția la detalii, niște odorizante gigantice vor face ca aerul din Orășelul Bătrânilor să aibă un miros intens de naftalină. De asemenea, pentru cei mai sprinteni dintre bătrâni se vor organiza curse de împins căruciorul de piață. Bătrânii cu motociclete trebuie însă să știe că accesul în orășel le va fi permis doar pe picioare, nu și pe motoarele lor.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
16 aprilie 2024 17:03
Citește mai mult despre: Drumul Taberei

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult