"Nici până acum n-aţi învăţat să faceţi focul? Uf." Astfel sună un comunicat oficial al Ierusalimului, care anul ăsta s-a îndurat de noi şi ne-a făcut un cadou de mare preţ.

În locul tradiţionalei lumini de Paşti, autorităţile din oraşul sfânt au decis să ne dea o brichetă, ca să putem produce lumina şi singuri, fără să ne mai deplasăm cu avionul în fiecare an.

bricheta_de_pasti.jpg
"E OK, serios, avem mai multe, oricum pe asta am găsit-o pe o masă la terasă după un sinod. Puteţi să ne daţi banii pe ea mai încolo, important e să nu mai bateţi în fiecare an 2000 km pentru un foc", i-a scris Preafericitului Daniel omologul său din Ierusalim, patriarhul Abdul Goldberg.

"Nu e chiar Zippo, cum speram, dar îşi face treaba şi poate fi reumplută", a comentat liderul BOR, plasând ostentativ bricheta pe bordul Mercedesului auriu de serviciu.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de TNR | Saturday, 27.04.2019 11:15 Monden

National Cinematografic