"Nici până acum n-aţi învăţat să faceţi focul? Uf." Astfel sună un comunicat oficial al Ierusalimului, care anul ăsta s-a îndurat de noi şi ne-a făcut un cadou de mare preţ.

În locul tradiţionalei lumini de Paşti, autorităţile din oraşul sfânt au decis să ne dea o brichetă, ca să putem produce lumina şi singuri, fără să ne mai deplasăm cu avionul în fiecare an.

bricheta_de_pasti.jpg
"E OK, serios, avem mai multe, oricum pe asta am găsit-o pe o masă la terasă după un sinod. Puteţi să ne daţi banii pe ea mai încolo, important e să nu mai bateţi în fiecare an 2000 km pentru un foc", i-a scris Preafericitului Daniel omologul său din Ierusalim, patriarhul Abdul Goldberg.

"Nu e chiar Zippo, cum speram, dar îşi face treaba şi poate fi reumplută", a comentat liderul BOR, plasând ostentativ bricheta pe bordul Mercedesului auriu de serviciu.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Saturday, 27.04.2019 14:15 Monden

National Cinematografic