Una dintre cele mai favorizate corporații din țara asta, Biserica Ortodoxă Română, a primit o binemeritată lovitură: începînd de azi, televiziunile și posturile de radio care mai spun termenul ”biserică” – sau termeni asociați bisericii – vor fi amendate drastic de către CNA.

patriarh_suparat_exclus_inviere.jpg ”Așa cum sunt interzise numele de branduri sau alte corporații, e absolut firesc să nu mai fie pomenită nici biserica, care întâmplător este cea mai mare corporație din România”, spune inițiatorul proiectului. ”De aici încolo, dacă mai vrea promovare pe radio sau TV, BOR va trebui să plătească pentru minute de publicitate, exact ca alte corporații. E un pas absolut firesc, sunt surprins că nu s-a întâmplat mai repede lucrul acesta.”

Mult mai surprins a fost însă Patriarhul Daniel, CEO-ul BOR. ”Am făcut un calcul sumar, să văd câți bani pierdem din  cauza acestei decizii și efectiv m-a luat amețeala”, a povestit Prefericitul. ”Am fost nevoit să-mi fac vânt cu un teanc de euro ca să-mi revin din șoc. Și tot ce pot să spun acum este că vom ataca însă decizia la CCR, pentru că e inadmisibil așa ceva.” 

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Wednesday, 11.05.2016 14:09 Monden

National Cinematografic