La aproape patru ani după descoperirea grotei cu lilieci care a blocat construcţia autostrăzii Lugoj-Deva, autorităţile iau măsuri! Cei zece lilieci, spune Agenţia de Protecţia Mediului Hunedoara, vor fi mutaţi în această toamnă, cel mai probabil într-o altă grotă, situată exact pe traseul autostrăzii Braşov-Comarnic.

liliecipesteradeva.jpg

"În lumea constructorilor de drumuri e o superstiţie: dacă vezi lilieci, înseamnă că ai o scuză bună", a precizat un angajat al Ministerului Transporturilor. "Cele zece exemplare găsite între Lugoj şi Deva au tărăgănat suficient lucrările în zona respectivă, iar acum vor fi mutate pe un alt tronson strategic, unde trebuie s-o lălăim încă zece, douăzeci de ani, altfel pleacă multinaţionalele, cum a zis domnul ministru."

"Liliecii? Nişte fiinţe tare simpatice. Şi nici nu-i simţi, că în timpul zilei dorm, exact ca noi", a adăugat un muncitor de pe şantierul autostrăzii.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Vasile | Tuesday, 28.08.2018 15:14 Monden

National Cinematografic