Denumirea fostului Salon Auto Bucureşti s-a schimbat, pentru că nu era suficient de explicită! Unii vizitatori nu sesizau singurul motiv pentru care te-ai duce acolo: fetele sexy care pozează pe lângă maşinile expuse, aşa că de anul ăsta se numeşte Salonul de Fete Sexy lângă maşini Bucureşti şi deja se anunţă un număr record de vizitatori.fata_salon_auto.jpg

"De-asta e buluc la saloanele auto. Ca să vezi bagaboantele. Altfel, cine ar veni să se uite la Renault Kadjar, de exemplu? Ce să vezi la cazanul ăla? Ar fi absurd. Dacă vrei să afli detalii despre o maşină, te uiţi pe net. Aici venim să vedem ce bunăciuni au mai apărut”, explică Marian Coltea, vizitator la Salonul de Fete Sexy lângă maşini Bucureşti.

Anul acesta, importatorii unei mărci nici nu mai au maşini la standul lor, ci doar femei sexy îmbrăcate sumar. Lângă ele e un anunt: “Dacă vreţi maşini sunaţi la nr. 07….” Participanţii au apreciat ideea şi standul a fost votat cel mai bun de la Salon.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg timesnewroman.ro, acum și în format print. Almanahul TNR, 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Friday, 21.10.2016 18:34 Monden

National Cinematografic