În sfârşit, n-o mai dau cotită! Anul ăsta se numeşte “Salonul de Fete Sexy lângă maşini Bucureşti”

Denumirea fostului Salon Auto Bucureşti s-a schimbat, pentru că nu era suficient de explicită! Unii vizitatori nu sesizau singurul motiv pentru care te-ai duce acolo: fetele sexy care pozează pe lângă maşinile expuse, aşa că de anul ăsta se numeşte Salonul de Fete Sexy lângă maşini Bucureşti şi deja se anunţă un număr record de vizitatori.

„De-asta e buluc la saloanele auto. Ca să vezi bagaboantele. Altfel, cine ar veni să se uite la Renault Kadjar, de exemplu? Ce să vezi la cazanul ăla? Ar fi absurd. Dacă vrei să afli detalii despre o maşină, te uiţi pe net. Aici venim să vedem ce bunăciuni au mai apărut”, explică Marian Coltea, vizitator la Salonul de Fete Sexy lângă maşini Bucureşti.

Anul acesta, importatorii unei mărci nici nu mai au maşini la standul lor, ci doar femei sexy îmbrăcate sumar. Lângă ele e un anunt: “Dacă vreţi maşini sunaţi la nr. 07….” Participanţii au apreciat ideea şi standul a fost votat cel mai bun de la Salon.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg timesnewroman.ro, acum și în format print. Almanahul TNR, 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Scris de Ionut
21 octombrie 2016 16:10

Articole asemanătoare

Vezi mai mult