Din când în când, gafele Vioricăi Dăncilă pot fi de bun augur! În această dimineaţă, premierul a pregătit un OUG pentru impozitarea bacşişului, dar din greşeală, l-a făcut pentru legalizarea haşişului.

dancila_legalizeaza_hasisul.jpg
"Orice om îi e ruşine când face o confuzie, dar aia e, viaţa merge înainte. Important e să fim în continuare muncitori şi neconflictuali, jah, man", a declarat premierul, pufăind dintr-un joint rulat cu stângăcie.

Mii de români s-au bucurat la auzul veştii, în Piaţa Universităţii organizându-se chiar un festival spontan al haşişului, mirosul înţepător al îndrăgitului drog putând fi simţit chiar şi în judeţele învecinate.

"Legalizarea haşişului în loc de impozitarea bacşişului? Clar, e o gafă, dar tot e un OUG mai bun decât ăla de săptămâna trecută, când s-a instituit devalizarea tufişului. Să vedeţi cum arată acum gardurile vii la noi în cartier", s-a plâns Decebal Popescu, cetăţean preocupat.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Vasile | Wednesday, 28.08.2019 14:57 Monden

National Cinematografic