În sfârşit, o lucrare bine gândită! Toate şoselele din Moldova vor avea balustradă pentru beţivi

Deşi nu se poate spune că are mereu grijă de cetăţenii săi, statul român a brodit-o de data asta! Ministerul Transporturilor anunţă că a demarat lucrările pentru montarea de balustrade pe marginea tuturor drumurilor publice din zona de est a ţării, o măsură care ar putea ajuta mii de beţivi să ajungă acasă de la birt.

„Ca să ajung la şpriţ, la bomba din gară, trebuie să merg aproape 5 kilometri pe marginea drumului judeţean”, mărturiseşte Aleodor Rică, beţivul comunei Ghidigeni din judeţul Galaţi. „Asta n-ar fi o problemă, dar aceeaşi distanţă trebuie s-o parcurg şi noaptea, când mă întorc de la drojdeală.”

Acum, mulţumită investiţiei de peste 17 milioane de euro a statului român, Rică se va putea întoarce de la taverna preferată ţinându-se de balustradă, fără teamă că s-ar putea rostogoli în şanţ sau că, în stupoarea sa alcoolică, ar putea cădea, precum un animal orbit de faruri, sub roţile tractorului vecinului său Vasile.

Mai mult decât atât, autorităţile locale din mai multe judeţe iau în calcul interzicerea traficului auto în zilele de duminică şi de sărbători, pentru ca beţivii să poată veni acasă în patru labe pe toată lăţimea carosabilului.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
8 septembrie 2017 16:09
Citește mai mult despre: balustrada betivi Moldova

Alte articole

Vezi mai mult