În sfârșit Oreo româneşti! În loc de pasta aia albă au zacuscă

Revoluție pe piața mondială a biscuiților! Un întreprinzător cu imaginație din România a avut ideea genială să înlocuiască pasta aia albă și anostă din biscuiții Oreo cu zacuscă de casă. Rezultatul a fost atât de spectaculos încât fabrica de biscuiți a ingeniosului român are acum de 800 de ori mai multe comenzi decât înainte.

”România ar trebui să producă mult mai multă zacuscă ca să pot onora într-un interval de timp decent toate comenzile de Oreo cu zacuscă”, spune patronul fabricii. ”Mai ales că timpul de așteptare tot crește: în timpul în care livrez o comandă se fac altele trei noi. Deja am început să import zacuscă din Bulgaria și Serbia, dar parcă nu e așa de bună ca aia din România, rețetele lor sunt un pic diferite.”

Spre deosebire de biscuiții clasici Oreo, cei folosiți în combinație cu zacuscă nu au deloc zahăr. ”Sunt nu doar infinit mai gustoși, ci și mult mai sănătoși”, spune un fan al noului produs. ”Acum c-am gustat Oreo cu zacuscă nu m-aș mai putea întoarce niciodată la Oreo clasici. Sincer vă spun, nici la porci nu le-aș da acum niște Oreo cu pastă din aia albă.”

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
3 octombrie 2020 06:56
Citește mai mult despre: zacusca

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult