În sfârsit pe mâini bune! Marele premiu la 6 din 49 a fost câștigat de Ion Țiriac

După ani și ani de eșecuri și erori, marele premiu al Loteriei Naționale a fost câștigat de un om capabil, un cetățean care nu va bea toți banii și nici nu-i va sparge cu neamurile. Un român care a dovedit, tot timpul vieții, că știe ce să facă cu banii, că știe să-i administreze cu modestie și discernământ. Acel român este Ion Țiriac.

Chiar și în aceste momente, când s-a dus cu biletul câștigător la 6 din 49 să-și încaseze banii, Ion Țiriac a dat dovadă de decență și nu s-a bucurat într-un mod obscen. Ba, mai mult, martorii oculari spun că nici măcar nu a schițat un zâmbet, păstrând o seriozitate specifică unui bussinesman serios și hotărât. Acesta a venit cu o valiză de piele de crocodil Pierre Cardin, a cerut suma în bancnote mari, a așezat banii cu atenție și apoi a rugat șoferul să i-o pună în Studebaker-ul său de epocă cu care merge prin București pentru că este ușor de parcat.

La ieșire de la casieria loteriei Țiriac a fost întâmpinat de un cerșetor care i-a cerut bani de-un covrig. Omul de afaceri l-a mângâiat cu noblețe pe cap și, în timp ce nu-i dădea nici un leu, l-a sfătuit să se apuce de muncă, sport sau chiar de un bussines cinstit, că așa se fac banii, nu din cerșit.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

22 februarie 2016 10:02
Citește mai mult despre: 6 din 49 loto tiriac

Alte articole

Vezi mai mult