În sfârșit se face dreptate! Inventatorul sclipiciului, prins și judecat pentru crime împotriva umanității

După ani de suferință pe toate meridianele planetei, în sfârșit, a fost prins omul care a făcut să plângă de nervi milioane de suflete nevinovate. Ferdinand John Karazici, inventatorul sclipiciului, a fost prins de o echipă de mixtă, compusă din navy-seal americani și comandouri norvegiene. Criminalul se ascundea de mai mulți ani în Maroc.

„Ceea ce a început ca o simplă joacă, o năzdrăvănie făcută pentru a impresiona fetițele de 4 ani, s-a dovedit în timp a fi una din cele mai mari plăgi ale secolelor XX și XXI, cu milioane de vieți afectate. Ciuma neagră, care a distrus aproape un sfert din populația Europei, nu a fost atât de nocivă”, a declarat un judecător de la tribunalul pentru crime împotriva umanității de la Haga.

Indiferent de cum va decurge procesul, care este mai mult o exorcizare decât o procedură juridică, decizia a fost deja luată. Nu întâmplător acesta are loc în Olanda. Aceasta este singura țară europeană unde, dintr-o neglijență administrativă, un ordin al ducelui Wilhem de Orania care prevedea spânzurătoarea în port pentru crime împotriva umanității nu a fost încă anulat. Corpul criminalului va fi astfel expus în rada portului Rotterdam să fie mâncat de pescăruși și exemplu pentru oricine va mai încerca o astfel de mișelie.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

9 martie 2017 09:48
Citește mai mult despre: Crime sclipici

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult