În sfârşit! Un celebru homosexual recunoaşte că e Cătălin Botezatu

Toată lumea bănuia, nimeni nu vorbea, dar adevărul trebuia să iasă la un moment dat la iveală! Cu câteva ore în urmă, un îndrăgit homosexual din Bucureşti a recunoscut că e designerul vestimentar Cătălin Botezatu, încurajându-i în acelaşi timp şi pe alţi homosexuali să “iasă din dulap” şi să admită că lucrează în domeniul modei.

“Nu mă mai pot ascunde. Nu mai pot să-i privesc pe cei dragi în ochi şi să-i mint. Sunt Bote şi încă din adolescenţă îmi place să concep ţinute vestimentare”, a exclamat homosexualul în timpul unei conferinţe de presă, emoţionându-şi publicul până la lacrimi.

Coborând ulterior de pe podium, homosexualul şi-a îmbrăţişat prietenii, după care şi-a rupt cămaşa, lăsând să se vadă un tricou foarte bine croit cu inscripţia “Mândru că sunt modist.”

“N-avem nimic cu designerii, e foarte bine că e designer, bravo lui”, a declarat Decebal Popescu, autor de satiră. “Problema noastră cu acest domn gay, motivul pentru care îl luam peste picior atât de des era tocmai îndârjirea cu care îşi nega adevărata meserie. Nu trecea zi fără să-l vedem la TV lăudându-se cât de prost se îmbracă, cum n-are nicio treabă cu hainele… Dar întotdeauna era perfect asortat. Atitudinea asta ni se părea foarte laşă. Dacă homosexualul recunoştea mai devreme că e designerul Cătălin Botezatu, putea să devină un adevărat frontman pentru întreaga comunitate de creatori de modă, atât de prigonită în societatea noastră plină de conservatori încuiaţi.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
30 octombrie 2015 14:10
Citește mai mult despre: Botezatu designer homo moda

Alte articole

Vezi mai mult