În sfârșit un sezon cu final fericit! Jon Snow moare în ultimul episod din ”Game of Thrones”

Dacă până acum se obișnuia ca la finalul fiecărui sezon din ”Game of Thrones” să moară unul din personajele pozitive, de data asta George R. R. Martin și scenariștii serialului HBO au surprins pe toată lumea, ucigându-l pe antipaticul Jon Snow.

”Cu excepția femeilor, care îl apreciau necondiționat pe Jon Snow, fără absolut nici o justificare în firul epic al serialului, nimeni nu-l simpatiza pe bastardul lui Ned Stark”, spune un reputat critic de film. ”Eliminarea lui din serial este o binecuvântare, mai ales că nici actorul care-l juca pe Jon Snow nu părea că are ce căuta printre protagoniștii serialului.”

Moartea lui Jon Snow îi va afecta negativ, totuși, și pe bărbați, nu doar pe femei. În primul rând, cei căsătoriți vor avea de așteptat săptămâni bune, dacă nu luni, până soțiile lor vor trece peste moartea lui Jon Snow și vor putea face din nou sex. De asemenea, azi absolut toți bărbații care au colege de muncă femei vor avea de suportat lamentări și istericale interminabile din partea acestora.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
16 iunie 2015 00:06

Alte articole

Vezi mai mult