This website uses cookies. By continuing your navigation you agree with their use.

Iată dovada că, în lupta cu destinul, din când în când mai învinge şi omul! Student la Politehnică de mai bine de 40 de ani, Grigore Petrescu a primit astăzi o ofertă pentru virginitatea lui, scoasă la licitaţie încă din 1974 pe o formă primitivă a Internetului.

happy-old-man-with-computer.jpg

"Mi-am scos virginitatea la licitaţie pe un calculator Altair 8800, pe o dischetă de 8 inch care circula, ştiţi voi, din mână în mână. Puţine şanse să dau aşa de o miliardară excentrică pentru virginitatea mea. Dar hei, cine nu joacă la loto n-are cum să câştige!", povesteşte Petrescu.

"Pe urmă a apărut Usenet, apoi BBS-urile accesibile prin dialup, marile cabluri transatlantice, internetul aşa cum îl cunoaştem azi... şi iată că visul mi s-a împlinit!", jubilează acesta, ştergându-şi virginitatea de praf în vederea întâlnirii cu misterioasa binefăcătoare.

Dacă oferta se va dovedi serioasă şi nu o glumă proastă a unui coleg de cămin, studentul în vârstă de 62 de ani spune că va folosi noua sa avere - aproape 400 de dolari, după ajustarea la rata inflaţiei - pentru a "unge rotiţele sistemului" şi a trece, în sfârşit, în anul II.Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Scris de Vasile | Wednesday, 19.04.2017 08:32 Monden

National Cinematografic