Iată dovada că, în lupta cu destinul, din când în când mai învinge şi omul! Student la Politehnică de mai bine de 40 de ani, Grigore Petrescu a primit astăzi o ofertă pentru virginitatea lui, scoasă la licitaţie încă din 1974 pe o formă primitivă a Internetului.

happy-old-man-with-computer.jpg

"Mi-am scos virginitatea la licitaţie pe un calculator Altair 8800, pe o dischetă de 8 inch care circula, ştiţi voi, din mână în mână. Puţine şanse să dau aşa de o miliardară excentrică pentru virginitatea mea. Dar hei, cine nu joacă la loto n-are cum să câştige!", povesteşte Petrescu.

"Pe urmă a apărut Usenet, apoi BBS-urile accesibile prin dialup, marile cabluri transatlantice, internetul aşa cum îl cunoaştem azi... şi iată că visul mi s-a împlinit!", jubilează acesta, ştergându-şi virginitatea de praf în vederea întâlnirii cu misterioasa binefăcătoare.

Dacă oferta se va dovedi serioasă şi nu o glumă proastă a unui coleg de cămin, studentul în vârstă de 62 de ani spune că va folosi noua sa avere - aproape 400 de dolari, după ajustarea la rata inflaţiei - pentru a "unge rotiţele sistemului" şi a trece, în sfârşit, în anul II.Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Wednesday, 19.04.2017 10:32 Monden

National Cinematografic