În sfârşit! Un student la Poli a reuşit să-şi vândă virginitatea pe net: “Am scos-o la licitaţie în 1974”

Iată dovada că, în lupta cu destinul, din când în când mai învinge şi omul! Student la Politehnică de mai bine de 40 de ani, Grigore Petrescu a primit astăzi o ofertă pentru virginitatea lui, scoasă la licitaţie încă din 1974 pe o formă primitivă a Internetului.

„Mi-am scos virginitatea la licitaţie pe un calculator Altair 8800, pe o dischetă de 8 inch care circula, ştiţi voi, din mână în mână. Puţine şanse să dau aşa de o miliardară excentrică pentru virginitatea mea. Dar hei, cine nu joacă la loto n-are cum să câştige!”, povesteşte Petrescu.

„Pe urmă a apărut Usenet, apoi BBS-urile accesibile prin dialup, marile cabluri transatlantice, internetul aşa cum îl cunoaştem azi… şi iată că visul mi s-a împlinit!”, jubilează acesta, ştergându-şi virginitatea de praf în vederea întâlnirii cu misterioasa binefăcătoare.

Dacă oferta se va dovedi serioasă şi nu o glumă proastă a unui coleg de cămin, studentul în vârstă de 62 de ani spune că va folosi noua sa avere – aproape 400 de dolari, după ajustarea la rata inflaţiei – pentru a „unge rotiţele sistemului” şi a trece, în sfârşit, în anul II.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
19 aprilie 2017 08:04
Citește mai mult despre: internet Politehnica virginitate

Alte articole

Vezi mai mult