Se pare că Moş Crăciun e un model pentru mii de bărbaţi, dar nu la capitolul dărnicie! Inspiraţi de bărbosul vesel, românii care au serbat a doua zi de Crăciun cu prietenii la birt vor intra în această seară pe horn, în speranţa că nu-şi vor trezi soţiile şi vor evita tradiţionala cicăleală.

barbat_pe_horn.jpg
Din păcate, nu tuturor le va şi reuşi schema. Mariana Şulea, soţia unui gospodar din Mizil, explică cum şi-a prins soţul intrând pe horn anul trecut. "Să fi fost ora trei, patru când am auzit nişte zgomote în sufragerie. Aprind lumina - în şemineu se zbătea Grigore al meu, plin de funingine, cu nasul roşu, nu reuşea să zică decât 'Ho, ho, ho'. Ce să zic - frumoasă surpriză de Crăciun! Tot pe preş a dormit în dimineaţa aia."

"În fiecare an încearcă, bietul de el. Măcar aşa mai curăţă şi el hornul", a adăugat o altă femeie, lustruind făcăleţul pentru a-şi sorcovi mai târziu partenerul.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Vasile | Tuesday, 26.12.2017 14:31 Monden

National Cinematografic