Se pare că Moş Crăciun e un model pentru mii de bărbaţi, dar nu la capitolul dărnicie! Inspiraţi de bărbosul vesel, românii care au serbat a doua zi de Crăciun cu prietenii la birt vor intra în această seară pe horn, în speranţa că nu-şi vor trezi soţiile şi vor evita tradiţionala cicăleală.

barbat_pe_horn.jpg
Din păcate, nu tuturor le va şi reuşi schema. Mariana Şulea, soţia unui gospodar din Mizil, explică cum şi-a prins soţul intrând pe horn anul trecut. "Să fi fost ora trei, patru când am auzit nişte zgomote în sufragerie. Aprind lumina - în şemineu se zbătea Grigore al meu, plin de funingine, cu nasul roşu, nu reuşea să zică decât 'Ho, ho, ho'. Ce să zic - frumoasă surpriză de Crăciun! Tot pe preş a dormit în dimineaţa aia."

"În fiecare an încearcă, bietul de el. Măcar aşa mai curăţă şi el hornul", a adăugat o altă femeie, lustruind făcăleţul pentru a-şi sorcovi mai târziu partenerul.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Vasile | Tuesday, 26.12.2017 12:31 Monden

National Cinematografic