În spiritul sărbătorilor! Bărbaţii intră în seara asta pe horn, ca să nu trezească nevasta

Se pare că Moş Crăciun e un model pentru mii de bărbaţi, dar nu la capitolul dărnicie! Inspiraţi de bărbosul vesel, românii care au serbat a doua zi de Crăciun cu prietenii la birt vor intra în această seară pe horn, în speranţa că nu-şi vor trezi soţiile şi vor evita tradiţionala cicăleală.

Din păcate, nu tuturor le va şi reuşi schema. Mariana Şulea, soţia unui gospodar din Mizil, explică cum şi-a prins soţul intrând pe horn anul trecut. „Să fi fost ora trei, patru când am auzit nişte zgomote în sufragerie. Aprind lumina – în şemineu se zbătea Grigore al meu, plin de funingine, cu nasul roşu, nu reuşea să zică decât ‘Ho, ho, ho’. Ce să zic – frumoasă surpriză de Crăciun! Tot pe preş a dormit în dimineaţa aia.”

„În fiecare an încearcă, bietul de el. Măcar aşa mai curăţă şi el hornul”, a adăugat o altă femeie, lustruind făcăleţul pentru a-şi sorcovi mai târziu partenerul.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
26 decembrie 2017 12:12

Alte articole

Vezi mai mult