În timpul evacuării turnului ProTV s-a descoperit că Busu își amenajase un culcuș în beci

Pro TV se va muta complet din clădirea turn din Pache Protopopescu, sediul postului de televiziune încă de la începuturile stației, în urmă cu peste 20 de ani. Operațiunile au debutat la începutul lunii și vor fi finalizate la 1 aprilie. Cu această ocazie muncitorii care se ocupă cu mutatul și curățenia au descoperit că meteorologul Busu își amenajase în culcuș în beci.

”Am găsit un fel de cuib, făcut din pleduri vechi, crengi și căciuli cu riști și câștigi, lipite cu scuipat și pietriș. Foarte călduros și confortabil. În plus, Busu a săpat multiple galerii prin beci, unele ducând spre Teatrul Național”, a povestit șeful echipei de muncitori care a făcut descoperirea.

În galeriile săpate de Busu s-au găsit provizii de alune și ghinde, plus teancuri întregi de revista Rebus, pe care le folosea pentru a veni cu eresuri și ghicitori noi în fiecare dimineață, la știrile ProTV. Totodată s-au găsit cantități impresionante de haine second-hand, cele mai vechi datând de pe vremea domnitorului Constantin Brâncoveanu.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
21 martie 2014 10:03

Alte articole

Vezi mai mult