Unul din procurorii DIICOT care a participat la percheziția de la Universitatea Spiru Haret spune că, fără să știe cum, a devenit absolvent a patru facultăți din cadrul universității private. Cazul este cu atât mai straniu cu cât procurorul spune că nici măcar nu s-a atins de automatul de diplome aflat pe holul universitîții.

spiru_admitere_3_zile2.jpg ”Știu de existența automatului de diplome, însă nu am ajuns deloc în preajma lui”, spune procurorul. ”Și mi se pare interesant că a devenit absolvent cu diplomă până și fiul meu, care are doar 4 ani. Sigur, el a absolvit doar două facultăți, nu patru, ca mine, dar totuși… Am vaga impresie că se întâmplă lucruri ciudate la Spiru Haret.”

Nu toți au fost însă la fel de norocoși. Un alt procuror se plânge că el s-a trezit admis la șase facultăți, direct în anul doi și acum are de plătit câteva mii de euro pentru școlarizarea din primul an. ”Măcar de mă trezeam student la niște facultăți utile, dar am fost băgat numai la chestii imbecile, gen Filosofie, Jurnalism sau Litere”, s-a plâns ghinionistul procuror.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Calin | Wednesday, 18.12.2019 14:55 Monden

National Cinematografic