În timpul percheziției la Spiru Haret un procuror DIICOT s-a trezit absolvent a 4 facultăți

Unul din procurorii DIICOT care a participat la percheziția de la Universitatea Spiru Haret spune că, fără să știe cum, a devenit absolvent a patru facultăți din cadrul universității private. Cazul este cu atât mai straniu cu cât procurorul spune că nici măcar nu s-a atins de automatul de diplome aflat pe holul universitîții.

”Știu de existența automatului de diplome, însă nu am ajuns deloc în preajma lui”, spune procurorul. ”Și mi se pare interesant că a devenit absolvent cu diplomă până și fiul meu, care are doar 4 ani. Sigur, el a absolvit doar două facultăți, nu patru, ca mine, dar totuși… Am vaga impresie că se întâmplă lucruri ciudate la Spiru Haret.”

Nu toți au fost însă la fel de norocoși. Un alt procuror se plânge că el s-a trezit admis la șase facultăți, direct în anul doi și acum are de plătit câteva mii de euro pentru școlarizarea din primul an. ”Măcar de mă trezeam student la niște facultăți utile, dar am fost băgat numai la chestii imbecile, gen Filosofie, Jurnalism sau Litere”, s-a plâns ghinionistul procuror.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
18 decembrie 2019 12:55
Citește mai mult despre: Spiru Haret

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult