Un studiu recent a scos la iveală că nu PSD-ul este principalul motiv pentru care românii emigrează. Cel puțin în ultimii 10 ani, mult mai mulți români au ales să plece din țară din cauza trupei Taxi decât din cauza pesediștilor. Concluzie pe care doar cineva care n-a ascultat niciodată trupa Taxi ar putea s-o conteste.

aladelataxidoamnefutel.jpg ”Nici nu știu ce mă enervează mai mult la ăla de la trupa Taxi, vocea lui sau modul în care arată?”, spune un român emigrat acum doi ani, la scurt timp după lansarea unei piese Taxi. ”Iar acum, c-am auzit de la alții cum sună noua piesă scoasă de Taxi, nu pot decât să mă felicit pentru decizia de a emigra. Nu e normal să-ți crești copiii într-o țară în care se difuzează piese de la Taxi.”

Reputatul sociolog Decebal Popescu, conducătorul studiului, a precizat că în cazul trupei Taxi românii manifestă o ipocrizie inexplicabilă. ”Românii s-au revoltat constant împotriva manelelor, de exemplu, care nu sunt nici pe departe la fel de odioase ca piesele trupei Taxi. Și, totuși, nimeni nu s-a revoltat vreodată public împotriva trupei Taxi. Pur și simplu nu pot înțelege de unde vine ipocrizia asta halucinantă”, a spus sociologul.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Friday, 29.03.2019 09:20 Monden

National Cinematografic