În urma unei ecografii, un român a descoperit că are salariul mărit

Un român care a mers la medic pentru un control de rutină a descoperit cu stupoare că are salariul mărit. Pentru Romică Gilău, din Petroşani, vestea a căzut ca un fulger. În urma ecografiei, a reieşit că are salariul mărit cu 30% faţă de luna trecută. Problema este foarte serioasă, deoarece Gilău avea oricum un salariu peste medie.

Potrivit medicului, salariul mărit i se trage pacientului de la prea multă muncă. Stresul de la birou, luarea prea în serios a sarcinilor de serviciu şi orele petrecute peste program duc, în general, la această afecţiune. Pentru a scăpa de salariul mărit, medicii recomandă de obicei repausul îndelungat.

“Ar fi bine să lipsească o săptămână-două de la serviciu, de preferinţă fără să-şi anunţe şeful. După această perioadă, salariul revine la dimensiunile normale, poate chiar scade puţin”, a declarat medicul primar generalist Cezar Pop.

Medicul susţine însă că repausul nu este singura soluţie. El şi-a asigurat pacientul că mai are un tratament, însă acesta costă foarte mult. “Din fericire nu este deloc dureros. Trebuie doar să semnaţi nişte ordine de plată. Ce, vă doare mâna?”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
22 aprilie 2011 06:04

Alte articole

Vezi mai mult