În urma unui duș accidental, Alex Velea a rămas fără tatuaje! Majoritatea erau, de fapt, jeg

Alex Velea nu mai e tatuatul pe care îl știa toată lumea. Surprins pe stradă de o ploaie, cântărețul a rămas fără majoritatea tatuajelor de pe corp. Asta pentru că tatuajele lui erau, de fapt, straturi de jeg, acumulate în anii de când Velea e vedetă în tabloide.

Alex Velea este efectiv dărâmat. ”Tatuajele alea le-am adunat în câțiva ani, deja țineau de identitatea mea artistică. Acum trebuie să rămân nespălat alți câțva ani, care să mi le refac pe toate”, s-a plâns cântărețul. ”Singura mea consolare este că stratul de jeg în formă de Smiley a rămas intact. Jur că nu mai ies pe stradă fără umbrelă!”

Se explică astfel și de ce Alex Velea era un fel de Michael Jackson pe invers, care din alb, cum era acum câțiva ani, a devenit din ce în ce mai negru. Nu pentru că își petrecea zilnic câteva ore la solar, ci pur și simplu pentru că se ferea de apă și săpun ca de cel mai mare dușman.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
7 mai 2014 09:05

Alte articole

Vezi mai mult