În Vaslui s-au interzis filmele cu Brad Pitt, după ce s-a aflat că actorul s-a lăsat de băut

Revoltă masivă în Vaslui, după ce poștalionul a adus în județ informația că Brad Pitt s-a lăsat de băutură. Mii de vasluieni cu ochii roșii de la băutură au ieșit în stradă ca să-l înjure pe actorul american și ca să ceară ca Brad Pitt să primească interdicție să mai viziteze județul Vaslui.

După ce au aflat, majoritatea cu surprindere, că Brad Pitt n-a fost și nici nu intenționează să ajungă vreodată în Vaslui, vajnicii adepții ai consumului de alcool și-au schimbat revendicarea și au cerut interzicerea filmelor în care apare actorul american. ”Ăsta nu-i județ de pocăiți, uăi!”, au scandat vasluienii revoltați.

Evident, prefectul de Vaslui s-a conformat, mai ales că altfel nu i s-ar mai fi dat băutură, așa că de acum încolo filmele cu Brad Pitt sunt interzise complet în Vaslui. Mai mult, a apărut chiar și un prim cod penal în Vaslui, care prevede pedepse usturătoare pentru cei prinși uitându-se la filme cu Brad Pitt: de la 1 până la 15 ani fără băutură, în funcție de filmul vizionat.

”Dacă se uită la «Snatch» sau «Fight Club», nu-i interzici dreptul la băut mai mult de un an, dar dacă îl prinzi cu «Legendele toamnei», fără 15 ani pe uscat să nu scape!”, a cerut vasluianul care a inițiat sistemul de pedepse.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
8 mai 2017 20:10
Citește mai mult despre: alcool Vaslui

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult