Înălţimea minimă pentru admiterea la Poliţie se va calcula în funcţie de tejgheaua şaormăriei

1,60 pentru femei, 1,65 pentru bărbaţi – până de curând, aceste limite erau sfinte când venea vorba de admiterea la Academia de Poliţie! De anul acesta, însă, înălţimea minimă pe care trebuie s-o aibă viitorii poliţişti se va calcula în funcţie de tejgheaua celei mai apropiate şaormării.

“Să fim serioşi, un poliţist nu trebuie să fie impunător, să-l vadă de departe cetăţenii aflaţi la ananghie!”, spune Decebal Popescu, purtătorul de cuvânt al Academiei. “Singurul temei al acestei norme este ca viitorii agenţi şi ofiţeri să ajungă la geamul şaormăriei din proximitatea instituţiei noastre. Cum ar fi să vezi un om în uniformă, mândria ţării, stând pe vârfuri ca să cumpere un amărât de kebab?”

În prezent, şaormăria de lângă Academia de Poliţie a schimbat vechea tejghea cu una foarte joasă, ceea ce le-ar permite elevilor care n-au trecut Bacul să se înscrie chiar şi cu înălţimea de 1,30-1,40, spune conducerea Academiei. “După absolvire, când vor avea de mâncat la şaormării din alte zone ale oraşului, e dreptul lor să amendeze vânzătorul dacă nu se apleacă suficient.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
11 august 2015 17:20
Citește mai mult despre: Academia de Politie admitere politisti saorma

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult