Încă o gafă din partea Metrorex! Au angajat un paznic prea lat ca să intre în metrou

Cunoscută pentru obiceiul funest de a cumpăra metrouri prea late, compania Metrorex gafează din nou! De data aceasta, râsul internauţilor a fost pricinuit de angajarea lui Grigore Amărioaiei, un bodyguard prea lat în umeri ca să încapă în vagon.

Pentru ca angajatul firmei Scorseze să intre în metrou când îşi începe tura, lateralele vagoanelor vor trebui decupate cu ajutorul unor desfăcătoare de conserve imense. “Grigore e bine făcut, ce pot să zic. Doi pe doi”, a explicat directorul Metrorex. “Când l-am chemat la interviu, nu ne-am gândit că nu va putea intra pe uşă, ca tot omul. Acum trebuie să facem o gaură mare în fiecare tren de metrou, ca să poată intra Grigore dimineaţa. Nu putem găuri un singur tren, că paznicii noştri lucrează prin rotaţie.”

Operaţiunea de găurire a trenurilor va costa între 4 şi 8 milioane de euro, spune conducerea metroului bucureştean. Întrebat de ce nu îl concediază pur şi simplu pe bodyguardul păgubos, directorul Metrorex le-a amintit reporterilor că e vorba despre un om atât de lat încât nu încape în metrou, şi care mai e şi moldovean.

Scris de Vasile
6 iunie 2014 11:06

Alte articole

Vezi mai mult