Milioane de români sunt nevoiţi să bage şi de data aceasta şampania înapoi în frigider, transmite NASA. Radarele care au urmărit în direct descinderea staţiei spaţiale chineze Tiangong-1 arată fără dubiu că aceasta l-a ratat pe Ion Iliescu cu mai bine de 15.000 km, prăbuşindu-se în Pacificul de Sud.

statiespatialachina.jpg
"Cu toate că Ion Iliescu era luat în calcul ca posibilă destinaţie a staţiei spaţiale scăpate de sub control, vântul a bătut ieri în direcţia opusă, iar cele mai grele fragmente, care într-adevăr puteau strivi un kaghebist ca pe o ploşniţă, au ajuns în Oceanul Pacific, într-o zonă nepopulată, sau oricum nefrecventată de Ion Iliescu", a declarat Philip Burgerking, astronom american.

De-a lungul istoriei, staţiile spaţiale care nu au căzut pe Ion Iliescu sunt DOS-2, Kosmos 557, Skylab, Saliut 1-7 şi MIR, listă la care putem adăuga acum tentativa chinezilor, precizează cercetătorul.

Întrebat de ce nu se afla ieri în Pacificul de Sud, fostul preşedinte al României a zâmbit şi a precizat că nu l-a pasionat niciodată pescuitul la baracudă sau ton, deşi mănâncă des sushi fiindcă a auzit că ar prelungi viaţa.


We know both the art of matching people and the science of technology.

Staffing done right: +250 tech specialists and a 95% retention rate. See our current job openings!

Scris de Vasile | Monday, 02.04.2018 14:58 Monden

National Cinematografic