Încă un fals! Smiley a recunoscut că nu e cântăreț, ci emoticon

Scandalul falsurilor din România continuă să ia amploare. După demascarea italianului cu 8 clase care profesa ca medic cu acte în regulă, un alt personaj, mult mai celebru, în special printre fetițele sub 10 ani, a fost scos la iveală: cântărețul Smiley. Se pare că acesta nu ar fi, de fapt, cântăreț, ci un simplu emoticon.

„Primul indiciu care mi-a dat de bănuit că nu ar fi cântăreț a fost chiar muzica lui. Sau, mă rog, ceea ce el numește muzică. Mi se pare aproape imposibil ca acele sunete penibile să fie încadrate la muzică”, spune reputatul critic muzical Decebal Popescu.

„Nu mă miră deloc că doar fetițele de maximum 10 ani îl ascultă. Probabil încă nu au creierul bine dezvoltat și nu fac diferența dintre bine și rău. În loc să aibă cei 7 ani de-acasă, ele au cei 7 ani de Smiley, ceea ce e de-a dreptul îngrijorător”, a mai adăugat acesta.

Auzind că este acuzat de fals, Smiley a trecut la amenințări. „Dacă aceste acuzații nefondate vor continua, jur pe ce-am mai sfânt că voi scoate 5 albume până la sfârșitul anului, ’semn mai mare – două puncte – paranteză închisă’”, spune acesta.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Luchian
13 februarie 2019 18:19
Citește mai mult despre: Smiley

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult