Încă un incident pe pârtie. Un urs a fugărit leul lui Dani Mocanu

Peripeţiile nu se mai termină pe pârtia de schi din Predeal! Un urs a fost văzut din nou gonind de-a lungul şi de-a latul zăpezii, de data aceasta încercând să prindă un leu, sosit, se pare, cu Dani Mocanu pentru filmarea unui videoclip.

La rândul său, ursul care fugărea leul era fugărit de câteva BMW-uri conduse de prietenii lui Mocanu, iar în capătul convoiului era însuşi manelistul, care împrumutase o girafă de la Nuţu Cămătaru pentru a putea supraveghea de sus întreaga operaţiune de salvare a leului din ghearele ursului.

„În prezent, pe pârtie avem aşa: leu, urs, câţiva schiori, maşini tunate, Dani pe girafă, hipopotam venit la pachet cu girafa, crocodil care a simţit mirosul hipopotamului, un băiat cu snowboardul, câţiva copii la săniuş şi un trib din Burundi care încearcă să-şi recupereze crocodilul”, povesteşte, uimit, un martor ocular.

Pădurarul şi îngrijitorul pârtiei au refuzat să comenteze. Apropiaţii spun că aceştia îşi caută în prezent alte locuri de muncă, după ce incidentele din ultimele zile ar fi fost „prea mult”.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Vasile
31 ianuarie 2021 14:06
Citește mai mult despre: dani mocanu leu partie urs

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult