Sute de parlamentari, primari şi alte categorii privilegiate au parte de încă un beneficiu special în această perioadă! Potrivit unei ordonanţe adoptate pe şest în urmă cu câteva zile, românii cu pensie specială au voie să iasă din case la orice oră, indiferent de motiv, fiind chiar încurajaţi să socializeze.

pensionarispeciali.jpg

"Sigur, e perfect OK să ieşi dacă ai peste 65 de ani, cu condiţia să fii beneficiar de pensie specială", spune sursa cunoscută doar ca Marcel.

Pensionarii "mai cu moţ" sunt chiar încurajaţi să joace table sau şah în locurile special amenajate şi să vorbească unii cu alţii de la o distanţă foarte mică, folosind multe 'p'-uri şi 'ş'-uri.

În plus, autorităţile promit că vor deschide parcurile special pentru aceştia, cu condiţiile să se pupe frenetic pe băncuţe, ca nişte adolescenţi cu venituri obscene.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de TNR | Monday, 30.03.2020 19:04 Monden

National Cinematografic