Credeai că mai sunt şanse să se împace? Nici vorbă! Recent, Angelina Jolie şi Brad Pitt şi-au oficializat divorţul participând, după cum prevede şi Codul Familiei, "la şuşe diferite pe posturi TV concurente". În timp ce Angelina s-a afişat la Măruţă, Brad Pitt şi-a făcut apariţia la emisiunea lui Capatos, marcând finalul definitiv al unei iubiri de poveste.

bradvsangelinamaruta.jpg
"Vizibil afectat, Brad Pitt i-a povestit lui Capatos despre cum a cumpărat un apartament de două camere în Dristor şi intenţionează să-şi reînceapă viaţa alături de Mădălina Pamfile, imediat ce îşi pune implanturi de silicon în fese", povesteşte Deceneu Petrescu, telespectator înrăit.

"În tot acest timp, Angelina părea chiar entuziastă că e în sfârşit liberă, oferindu-le fanilor canapelei lui Măruţă un spectacol pe cinste: a lins frişcă de pe pieptul gol al lui Nicolae Guţă, nu înainte de a se certa cu Oana Lis pentru custodia bătrânului Viorel, pe care diva de la Hollywood vrea să-l adopte."

"Asta înseamnă că putem să ne luăm gândul de la 'Brangelina'. Dacă nu cumva Capatos şi Măruţă devin 'Capuţă'", a comentat un astrolog aflat în platoul Wowbiz.

Scris de Vasile | Thursday, 22.09.2016 01:30 Monden

National Cinematografic