Credeai că mai sunt şanse să se împace? Nici vorbă! Recent, Angelina Jolie şi Brad Pitt şi-au oficializat divorţul participând, după cum prevede şi Codul Familiei, "la şuşe diferite pe posturi TV concurente". În timp ce Angelina s-a afişat la Măruţă, Brad Pitt şi-a făcut apariţia la emisiunea lui Capatos, marcând finalul definitiv al unei iubiri de poveste.

bradvsangelinamaruta.jpg
"Vizibil afectat, Brad Pitt i-a povestit lui Capatos despre cum a cumpărat un apartament de două camere în Dristor şi intenţionează să-şi reînceapă viaţa alături de Mădălina Pamfile, imediat ce îşi pune implanturi de silicon în fese", povesteşte Deceneu Petrescu, telespectator înrăit.

"În tot acest timp, Angelina părea chiar entuziastă că e în sfârşit liberă, oferindu-le fanilor canapelei lui Măruţă un spectacol pe cinste: a lins frişcă de pe pieptul gol al lui Nicolae Guţă, nu înainte de a se certa cu Oana Lis pentru custodia bătrânului Viorel, pe care diva de la Hollywood vrea să-l adopte."

"Asta înseamnă că putem să ne luăm gândul de la 'Brangelina'. Dacă nu cumva Capatos şi Măruţă devin 'Capuţă'", a comentat un astrolog aflat în platoul Wowbiz.

TNR refuză să ia banii pregătiți de Guvern pentru presă. Mai bine ne apucăm de făcut bere decât să facem presă cu bani de la stat. Și chiar vorbim serios: bereatnr.ro!

Scris de Vasile | Thursday, 22.09.2016 03:30 Monden

National Cinematografic