Încă un semn că s-au despărţit definitiv? Angelina Jolie a fost la Măruţă şi Brad Pitt la Capatos

Credeai că mai sunt şanse să se împace? Nici vorbă! Recent, Angelina Jolie şi Brad Pitt şi-au oficializat divorţul participând, după cum prevede şi Codul Familiei, „la şuşe diferite pe posturi TV concurente”. În timp ce Angelina s-a afişat la Măruţă, Brad Pitt şi-a făcut apariţia la emisiunea lui Capatos, marcând finalul definitiv al unei iubiri de poveste.

„Vizibil afectat, Brad Pitt i-a povestit lui Capatos despre cum a cumpărat un apartament de două camere în Dristor şi intenţionează să-şi reînceapă viaţa alături de Mădălina Pamfile, imediat ce îşi pune implanturi de silicon în fese”, povesteşte Deceneu Petrescu, telespectator înrăit.

„În tot acest timp, Angelina părea chiar entuziastă că e în sfârşit liberă, oferindu-le fanilor canapelei lui Măruţă un spectacol pe cinste: a lins frişcă de pe pieptul gol al lui Nicolae Guţă, nu înainte de a se certa cu Oana Lis pentru custodia bătrânului Viorel, pe care diva de la Hollywood vrea să-l adopte.”

„Asta înseamnă că putem să ne luăm gândul de la ‘Brangelina’. Dacă nu cumva Capatos şi Măruţă devin ‘Capuţă'”, a comentat un astrolog aflat în platoul Wowbiz.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Vasile
22 septembrie 2016 01:30
Citește mai mult despre: Angelina Jolie Brad Pitt Capatos Maruta tabloid

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult