Încântat de bormașina primită, un român nu s-a oprit până nu a modificat și apartamentul vecinului

Bucurie fără margini pentru un cetățean din Berceni care a primit de la colegii săi din RATB o bormașină exact așa cum și-o dorise: foarte mare. Impresionat până la lacrimi, acesta nu a avut liniște până nu a creat o nouă poartă de acces la vecinul de pe palier.

“Primul lucru pe care l-am făcut când am ajuns acasă a fost să sparg zidul de la bucătărie, pentru a-mi face mâna. M-am uitat pe internet cum se face și am trecut la treabă. Apoi am ras zidurile interioare, însă către seară deja nu mai aveam ce să sparg. Am bătut ușor în zidul către vecin și am constatat că era din BCA, așa că în două ore îl pusesem la pământ și unisem cele două apartamente”, a declarat mândru Geo Lemandroi.

Deloc impresionat de sutele de apeluri la poliție, Geo și-a reluat opera a doua zi, când a modificat iremediabil casa liftului, dar și scările între etajele doi și trei, la care a renunțat complet. Acesta a putut fi oprit numai cu promisiunea că i-a fost eliberat un apartament în apropiere, pe care îl va putea modifica după placul inimii.

Scris de TNR
31 decembrie 2014 14:12

Alte articole

Vezi mai mult