Incendiar! Paula Iacob nu există, e doar Loredana Groza nemachiată

O dezvăluire incendiară aruncă în aer lumea showbizului românesc! Din câte se pare, Paula Iacob, avocata cu cel mai mic puls din România – zero bătăi pe minut – nu este altcineva decât Loredana Groza, doar că fără binecunoscutul machiaj strident. Descoperirea a fost făcută de un paparazzo de la un ziar monden, care a filat casa cântăreţei mai bine de trei zile.

“Eram în faţa casei Loredanei Groza, o urmăream cu telescopul Hubble achiziţionat de ziar de la NASA special pentru detalii incendiare”, povesteşte acesta. “Am văzut-o intrând în casă cu obişnuiţii saci de fond de ten, până aici nimic ieşit din comun. La un moment dat, însă, pe uşă a ieşit Paula Iacob să ducă gunoiul. Am rămas pur şi simplu şocat, eu ştiind-o pe Paula Iacob moartă de multă vreme. Am ieşit din boscheţi şi am luat-o la întrebări, dar nu mi-a răspuns decât ‘Drumul tău nu se opreşte aici, ne vedem la mine în studio’, probabil sechele rămase de la ‘Vocea României’”, a mai spus fotograful.

Loredana Groza neagă, însă, acuzele. “Era chiar Paula Iacob, de ce nu vreţi să mă credeţi? Ne cunoaştem de multă vreme, sunt prietenă din copilărie cu străbunica ei”, adezminţit aceasta.

Times New Roman e pe micile ecrane, în fiecare duminică, de la ora 19:00, pe Prima TV! Dacă ai ratat ediția de duminică, urmăreşte-o acum în secţiunea Times New Roman TV.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Luchian
9 decembrie 2014 12:09
Citește mai mult despre: loredana paula iacob

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult