Incendiu de vegetație la Breaza! Cheloo a dat foc la vreo 5 grame de vegetație

Pompierii şi poliţiştii din orăşelul prahovean Breaza au din ce în ce mai des de furcă cu incendiile de vegetaţie! Potrivit unor vecini care preferă să rămână anonimi, rapperul Cheloo provoacă aproape zilnic un mic incendiu în propria curte, dând foc uneori chiar şi la cinci grame de vegetaţie într-o seară.

„Pentru că are gardul înalt, nu ne dăm seama exact unde arde şi dacă e un incendiu controlat sau se tăvăleşte pe jos de râs. Cert e că incendiază vegetaţie, recunosc mirosul ăla de la o poştă, că am fost şi eu tânăr”, spune unul dintre consăteni.

Dacă incendiul din Breaza se extinde, Cheloo riscă amenzi usturătoare şi muncă în folosul comunităţii, dar există şi voci care susţin că ceea ce face e bine. „Ajută natura să se regenereze. De unde taie mugurii ăia incendiaţi, vegetaţia creşte mai deasă şi mai stufoasă. Şi oricum, mai bine un vecin care scoate puţin fum decât unul care bea de stinge”, a comentat un brezean ceva mai chill.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
11 august 2020 11:08

Alte articole

Vezi mai mult