Incendiu în Delta Văcăreşti. Marian Godină a salvat 3 koala şi 4 canguri

Marian Godină continuă să fie un exemplu pentru toţi românii. Un împătimit al animalelor exotice, a participat ieri la salvarea animalelor din Delta Văcăreşti, afectată de un puternic incendiu de vegetaţie. La 3,17 minute după ce a apărut prima postare pe FB despre incendiu, Marian s-a paraşutat deasupra Deltei, într-o zonă cu stuf dens în flăcări, a apucat câte 2 canguri, pe care i-a dus în siguranţă în parcarea unui mall din apropiere.

Această demonstraţie de generozitate şi curaj nebun nu s-a terminat aşa. Marian a revenit în flăcări şi a mai salvat o familie de koala şi încă o pereche de canguri, în timp ce alpaca lui asista curioasă de pe dig, scâncind de gelozie

Marian a fost nevoit s-o calmeze înainte de a continua operaţiunea de salvare. După 14 lişiţe, cu tot cu cuibarele lor, 3 bâtlani gri şi o lebădă cu pui, Marian a reuşit să smulgă din ghearele incendiului şi 174 de şerpi, din 3 specii, din care 2 veninoase. Marian a încărcat toate animalele într-o dubă şi în acest moment încearcă s-o convingă pe soţie să-l primească cu ele acasă.

Scris de Ionut
25 februarie 2020 15:02
Citește mai mult despre: Godina

Alte articole

Vezi mai mult