Intervenţie deosebit de dificilă a pompierilor la clubul Bamboo din Mamaia! Aceştia spun că nu au putut interveni cu furtunul din dotare deoarece bodyguarzii nu i-au lăsat să intre cu apă din afara clubului, astfel încât au fost nevoiţi să achiziţioneze apă plată de la bar - 15 lei pentru o sticlă de 0,33 l.

apa_plata_bamboo_mamaia.jpg
"Aţi încercat vreodată să stingeţi un incendiu uriaş cu apă la sticluţă? Vă zic eu, e scump şi anevoios. Plus că, la un moment dat, s-a terminat Dorna şi am fost nevoiţi să trecem pe Evian", povesteşte Aurel Geană, unul din primii pompieri sosiţi la faţa locului.

"Câţiva voluntari au intervenit cu gin tonic, dar mai rău au făcut fiindcă după aceea totul era lipicios", adaugă pompierul constănţean.

"Singura noastră satisfacţie? După ce am reuşit să stingem incendiul, ne-am fotografiat cu nota de plată: 150.000 de euro. Le-am dat clasă şeicilor!", spune un alt membru al echipei de intervenţie.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Vasile | Tuesday, 13.08.2019 17:34 Monden

National Cinematografic