Încep preselecțiile pentru X Tractor, un concurs de talente pentru tinerii tractoriști

Noua emisiune de pe Otv își propune să găsească cei mai talentați tractoriști din România și să le dea șansa de a deveni celebri. Caravana X Tractor va merge în toate satele importante ale țării și va căuta oameni care știu să facă adevărate minuni cu tractorul. Dacă vor ajunge în finală, cei mai buni dintre ei vor putea începe o carieră în showbiz, ca tractoriști profesioniști.

Membrii juriului sunt oameni de succes din domeniul agriculturii, adevărați ași ai tractoritului: Radu Banciu, Oana Zăvoranu și Andrei Duban.Pentru a promova emisiunea în mediul rural, membrii juriului au filmat câte un scurt promo, în care spun câteva cuvinte despre emisiune: „Sunt sigură că eu voi descoperi tractorul X”, spune cu mândrie Oana Zăvoranu. „Mă pricep la așa ceva și știu exact cum să vorbesc cu tractoriștii.”

Clipul lui Andrei Duban este ceva mai ponderat dar la fel de atractiv: „Sunt mulți tractoriști talentați, dar nu sunt cunoscuți decât la ei în sat. Cred sincer că în fiecare dintre noi zace un tractorist, trebuie doar să-i dăm o șansă.” Partea lui Radu Banciu este cea mai scurtă, dar suficient de tranșantă: „Crezi că poți să faci ceva bun cu tractorul? Hai sictir, ești un bou!”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
1 iulie 2012 13:07

Alte articole

Vezi mai mult