Începând cu acest an, românii pot juca la pariuri şi pe inundaţii sau alunecări de teren

Românii cuprinşi de febra pariurilor au la dispoziţie începând cu acest an un nou tip de pariu, cel meteorologic. Jucătorii pot paria pe inundaţii, alunecări de teren, cutremure şi chiar incendii forestiere.

„Sunt diverse tipuri de jocuri. Fie pariezi pe producerea unei inundaţii, să zicem, fie pariezi pe numărul de hectare inundate, sau numărul de sinistraţi. Evident, sunt şi scheme compuse, dar acestea sunt detalii, important e că aceste pariuri au apărut în sfârşit şi la noi”, susţine un patron de casă de pariuri.

Clienţii români sunt până acum foarte mulţumiţi de pariurile meteorologice, cel mai mult succes avându-l bătrânii, care cunosc mai bine probabilităţile de ploaie, secetă sau vijelie.

„Am jucat doar 100 de RON, pe o ieşire din matcă a Dunării la Bistreţ şi pe o alunecare de teren în Buzău. Mi-au ieşit amândouă. Mă uitam la ştiri şi strigam: Hai cu revărsarea! Şi a ieşit. În total am câştigat 40.000 de RON, dar trebuie să recunosc că am avut şi bulan”, declară Decebal Popescu, împătimit al pariurilor.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
4 aprilie 2013 17:04

Alte articole

Vezi mai mult