Începe Cronica Cârcotaşilor, cu CTP-ul şi Găinuşă

Prima TV îl va înlocui pe Huidu cu ziaristul Cristian Tudor Popescu, cunoscut pentru umorul său nativ. O altă calitate a lui Cristian Tudor Popescu este buna sa dispoziţie. Privirea lui ironică, de om pus pe şotii, este suficientă ca să înveselească pe oricine.

Deşi pare cel mai potrivit om pentru acest post, CTP nu a fost prima opţiune a producătorilor emisiunii. Primul abordat a fost otevistul Florin Condurăţeanu, considerat cel mai spectaculos entertainer din România. Alt nume vehiculat a fost Victor Ciorbea, care însă nu s-a potrivit cu profilul emisiunii din cauza glumelor prea indecente pe care le face pe post.

Mihai Găinuşă pare încântat de noul său coleg şi deja lucrează împreună la poante pentru cronicuţă. „Filmările alături de Cristi sunt de ceva de vis! N-am mai râs aşa demult… CTP-ul este mişto el ca om, este genul de persoană care e mereu sufletul petrecerii. Le face pe bebeluşe să râdă în hohote, se strâmbă la Dezbrăcatu… Nici nu putem filma din cauza farselor pe care le face.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
24 octombrie 2011 14:39

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult