Începe marea preselecţie! Antena 3 face lista de toamnă cu cretini pentru Sinteza Zilei

Cel mai tare show de talente revine și în această toamnă cu un nou sezon. Preselecțiile pentru Sinteza Zilei au început în aceste zile iar producătorii promit un spectacol fabulos, cu cei mai cretini oameni din România, care își vor arăta talentele în studiourile Antena 3.

„Succesele anilor trecuți cum ar fi Grevista foamei din Caracal, Nebunul cu Steag de la Universitate sau Mugur Ciuvicăul, ne recomandă ca cel mai bun show de talente din România. Gândiți-vă ce au scos ceilalți, un Gigel Frone și scamatorul ăla care îndoia linguri. Câți dintre ei au ajuns în parlament să voteze legi, aud? Sunteți nimeni pe lângă noi”, a declarat mitropolitul Antena 3, Mihai Gâdea.

Sinteza Zilei are, deja, câteva zeci de sezoane în care a produs vedete peste vedete. A început cu cel mai mare creator de citate din lume, Octavian Paler, a continuat cu piticul cu vestă, Ion Cristoriu și a dat șansa multor români talentați să se afirme în televiziune, creeând mai multe vedete decât mult mai cunoscutul trust Pro. De exemplu, un gibon care a apărut constant la Sinteza Zilei are acum o emisiune imediat după, la finalul zilei, iar cifrele de audiență nu sunt deloc mici.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

18 septembrie 2015 10:59
Citește mai mult despre: antena 3 sinteza zilei

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult