Ministerul Transporturilor demarează, în sfârşit, procedurile pentru modernizarea Gării de Nord din Capitală! Potrivit unor surse neoficiale, zilele viitoare ar putea fi prezentat prototipul boschetarului electronic care va patrula noua clădire a celei mai importante gări din România.

boschetarul_electronic_gara_nord.jpg
"Vorbim despre boschetarul electronic BM-199, cel mai avansat model al corporaţiei japoneze Aurolachi. Dacă reuşim să încheiem un acord cu producătorul, Gara de Nord ar putea fi prima din lume care implementează această soluţie wireless-homeless", spune Teodor Găligan, expert în tehnologie.

"Boschetarul electronic nu are niciun fel de emisii, e complet silenţios în deplasare şi ştie să ceară un leu sau o ţigară electronică în peste 80 de limbi, folosind ultimul API Google Translate. Când se îmbată, cântă piese trending de pe Spotify, iar noaptea intră în sleep pe orice bancă compatibilă", adaugă specialistul. "O asemenea prezenţă simpatică ar putea face minuni pentru confortul călătorilor."

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Wednesday, 10.07.2019 16:19 Monden

National Cinematografic