Începe repetiţia pentru Revelion. Bucureştenii vor sta 48 de ore blocaţi pe Valea Prahovei

Repetiție generală pentru sărbătorile din decembrie! Toți bucureștenii care își doresc să-și petreacă vacanța de iarnă în afara orașului sunt chemați în aceste zile pe DN1, cu mașina, cu familiile, pentru a fi blocați în trafic câteva zile în cadrul unei simulări. Autoritățile vor asigura supravegherea traficului cu agenți de circulație și jandarmi.

„Vom face câteva teste de stres, am adus special pentru asta claxoane speciale, din Statele Unite. În cazul în care șoferii uită să claxoneze o vom face noi pentru ei. Totodată, întrucât nu avem zăpadă și nici nu sunt temperaturile bune pentru pornirea tunurilor de zăpadă, vom da cu nisip pe carosabil și pe mașini, pentru a simula mai bine cum e să fii blocat în trafic de sărbători”, a declarat un director de la Direcția Regională Administrare Drumuri Naționale Prahova.

Șoferii, dar și pasagerii din mașini, vor putea aduce cu ei mâncare, băutură sau alte provizii. Sunt recomandate iconițele de oglindă dar aparatele de detectare a radarului nu vor fi necesare. „Nu o să depășească nimeni 20 de kilometri la oră, așa că nu vom pune mașini cu radar prin pădure. Cel mai probabil drumul Predeal-București va dura 6 ore”.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg timesnewroman.ro, acum și în format print. Almanahul TNR, 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Scris de Eftimie
22 octombrie 2016 12:10

Articole asemanătoare

Vezi mai mult