Începe super concursul iȘogor, în care concurenții vor afla ce au în comun

Bănuiești că ai mai mulți șogori de care nu știi? Ești dispus să faci orice ca să afli cine-ți sunt șogorii? Ești curios din fire! iȘogor scrie pe tine! iȘogor e cel mai nou concurs TV, în care poți afla cine, când, unde și mai ales de câte ori ți-a șogorit femeia! Mizele sunt uriașe, pentru că învingătorul de la iȘogor devine șogor cu toți ceilalți participanți, dezvăluie unul din membrii juriului.

iȘogor va avea mai multe runde, în care participanții se vor întrece în munca de detectiv. Vor analiza dacă chiloții de bărbat găsiți la ei în casă aparțin vreunuia din rivali, vor deduce cui aparține parfumul bărbătesc de pe gâtul iubitei. Cei care s-au dovedit a fi șogoriți vor fi excluși din competiție și vor pleca acasă cu un premiu de consolare: o diplomă de șogorie.

În runda finală se vor face testele de paternitate pentru toți copiii participanților și se vor trage concluzii dureroase. Evident, câștigă cel care e șogor cu cei mai mulți rivali din competiție. Evident, Cristi Borcea nu va putea să se înscrie la iȘogor, pentru că el e șogor cu toată România.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
3 decembrie 2022 21:19
Citește mai mult despre: concurs șogor șogorie TV

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult