Autorităţile din mai multe judeţe din vestul ţării au dat startul vaccinărilor de toamnă! Mii de ardeleni sunt aşteptaţi în această perioadă la cabinetul medicului de familie, unde vor primi gratuit un ţoi de pălincă antigripală.

vaccin_ardelenesc.jpg
"Pălinca de anul acesta este formulată special să asigure imunitate de 99% împotriva principalelor tulpini de gripă din regiune, inclusiv cea aviară, cea porcină şi gripa prunului", a explicat dr. Gheo, specialist în vaccinare din Bihor. "Singurele efecte secundare sunt o uşoară senzaţie de arsură pe gât, colorarea nasului într-un roşu intens şi incapacitatea de a conduce vehicule timp de câteva ore."

"Anul trecut, pălinca antigripală a fost importată din Ungaria, însă în luna septembrie 2017 am reuşit să modernizăm cu fonduri europene linia de producţie a Institutului Aurel Tămaş de la Cluj", a precizat medicul ardelean.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Vasile | Tuesday, 31.10.2017 15:22 Monden

National Cinematografic