Început în forță! În nici două săptămâni Bonnie M a susținut deja 40 concerte în România

Formația Bonnie M este una din cele mai iubite în România și asta o demonstrează și multitudinea de concerte la care au fost invitați. Aceștia au cântat, de exemplu, la zilele orașului Gura Humorului, fărșangul de la Beclean, la „Ferchezuitul Cocoșului” de la Cocorăștii Mislea și Nedeea Munților de la Afumații Virșli.

„Formația are o lungă experiență în cântări și petreceri câmpenești, are cântece populare, care sunt mai cunoscute decât cele ale Sofiei Vicoveanca, de exemplu și vin la aproape orice, de la petreceri de firmă la zile de naștere și inaugurări de drumuri comunale sau plantat de copaci”, a declarat impresarul trupei, Gerald „Popescu” Jones. Acesta a exemplificat cu „By the Rivers of Babylon”, meldie care a fost mai ascultată în România decât im

Cel mai emoționat moment a fost în 5 ianurie când au susținut un concert într-un sat în care mai locuiesc doar trei bătrâni. Totuși, membrii formației preferă Bucureștiul, unde pot merge gratis pe autobuz, spre deosebire de Dr. Alban care se respectă și, ca orice doctor recunoscut internațional, merge cu metroul.

Scris de Ef
11 ianuarie 2018 18:01
Citește mai mult despre: bonnie m concerte

Alte articole

Vezi mai mult